Ray-Ban zonnebrillentrends 2015

Ray-Ban zonnebrillentrends 2015

Faciato.nl volgt vanzelfsprekend de modetrends op het gebied van zonnebrillen op de voet. Ray-Ban is al jarenlang één van de koplopers op mode- en trendgebied. We zien dit jaar veel zonnebrillen met gekleurde glazen, geometrische monturen en oversized zonnebrillen. Dit beloven dé trends voor 2015 te worden. Zonnebrillen zijn blikvangers. Maak een statement met jouw Ray-Ban van Faciato.nl!

In 2014 kwam Ray-Ban al met de trendy gekleurde gepolariseerde glazen voor de 3025 Aviator en deze stijl zet nu door in de andere modellen. De fraai gekleurde gepolariseerde spiegelglazen treffen we nu ook aan in de populaire Ray-Ban 3447 Round Metal.

Voorzichtig werden in 2013 bij verschillende modehuizen de duo kleuren in zonnebrillen geïntroduceerd. Ray-Ban heeft die trend ook opgepikt met monturen waarvan de onderkant een andere kleur heeft dan de bovenkant. En ook, iets minder opvallend, monturen waarvan de binnenkant een andere kleur heeft dan de buitenkant. Deze trend is zowel op nieuwe Ray-Ban modellen als op de klassiekers toegepast. De kleuren wisselen van felblauw tot warm bruin. De Wayfarer Color Mix heeft een aantal prachtige voorbeelden hiervan.

In Milaan, Londen en Parijs zijn ook geometrische monturen gespot als trend voor 2015. Naast oversized zonnebrillen zijn ook de kattenogen, dus ellipsvormige monturen vooral bij vrouwen erg populair. Hoewel de zonnebrillen van nu opvallend zijn, scoren de klassieke Aviator (pilotenbril) en Wayfarer modellen van Ray-Ban nog altijd zeer goed. Door hun tijdloze model ben je met zo’n zonnebril immers altijd trendy.

Kijk eens in het uitgebreide assortiment van Faciato.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *