Vintage kleding kopen en verkopen op Poppintags

Vintage kleding kopen en verkopen op Poppintags

Je kent het wel. Je hebt de grote kledingkast schoonmaak achter de rug en vindt het zonde om  al die vintage kleding weg te gooien of gratis weg te doen. Aan de andere kant is het ook weer zoveel moeite om alles op Marktplaats te zetten waarbij je jouw advertenties als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen naar één van de laatste plekken…

Daar is nu de oplossing voor gevonden! Op Poppintags.nl kun je je eigen vintage kleding kopen en verkopen. Je hebt als het ware je eigen kleine vintage kleding webshop binnen Poppintags en kunt gelijk starten met het verkopen van je kleding.

Een account aanmaken gaat super eenvoudig. Jouw vintage kledingwinkel is namelijk gelinkt aan jouw Facebook, wat het naast gemakkelijk ook nog een een stuk betrouwbaarder maakt. Betalingen gaan veilig via iDeal. Simpel en betrouwbaar dus! Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op Poppintags.nl en start je eigen vintage kleding webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *