Tweedehands sieraden via Poppintags.nl

Tweedehands sieraden via Poppintags.nl

Sieraden kunnen behoorlijk prijzig zijn wanneer je houdt van de wat duurdere merken en duurdere materialen als goud en zilver. Gelukkig kan je sieraden ook tweedehands online kopen bij bijvoorbeeld Marktplaats. Het grote probleem met Marktplaats is dat het regelmatig voorkomt dat je te maken hebt met oplichters. Je maakt geld over, maar je tweedehands sieraden krijg je nooit.

Gelukkig is er nu poppintags.nl. Dit tweedehands kleding en accessoire portaal zorgt met een koppeling via Facebook en betalingen via iDeal ervoor dat de kans op oplichting minimaal is. Je koopt immers van ‘echt’ iemand die vrienden heeft en dus daadwerkelijk bestaat.

Wanneer je tweedehands sieraden verkoopt dan is het een kwestie van je armbanden, ringen of kettingen online zetten en wachten. Zodra je iets hebt verkocht krijg je een melding via de mail waarin staat beschreven wat je moet verzenden en aan wie. Zodra je het verkochte sieraad hebt verzonden ontvang je binnen 7 werkdagen het geld direct op je rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *